We welcome potential buyers to contact us.
TIANJIN GOLDENSUN I&E CO.,LTD

Tele Va'alele e toe fa'aauau faigamalaga i Saina!Siaki le Faafouga

O kamupani vaalele i le tele o vaega o le lalolagi na faalēaogāina le tele o a latou faigamalaga i masina talu ai ona o latou tauivi e feagai ma le paʻu tele o manaoga o femalagaaiga ma tapulaa a le malo.

E ese mai i tapula'a e ulufale ai, ua fa'atinoina e Saina se fa'asologa o tulafono mo va'alele pasese fa'avaomalo e na'o kamupani va'alele ta'itasi e fa'atagaina ona fa'atumauina le auala e tasi i so'o se atunu'u fa'apitoa e le sili atu ma le tasi le va'alele i le vaiaso.

Peitaʻi, a o faʻaleleia le tulaga faʻamaʻi i Saina, o nei puipuiga ma le faʻatonutonuina o loʻo faʻamoemoe e faʻaitiitia vave.

I le taimi nei, o loʻo fuafua ni nai vaʻa e toe amata nisi o vaʻalele ia Me ma Iuni a sau.Sei o tatou siaki!

UNITED AIRLINES

O loʻo fuafua le United Airlines e toe faʻaauau malaga e fa i Beijing, Chengdu, ma Shanghai, e tusa ai ma se lipoti mai Forbes.

E tusa ai ma le lipoti, na taʻua e le kamupani vaʻa Amerika i se faʻamanatuga a tagata faigaluega o loʻo fuafua e "penitala i auala e fa a Saina i le faasologa o Iuni" ma o le a "faʻaauau pea ona faʻatautaia le mafai ona toe amata le auaunaga pasese i Saina."

E leʻi faʻailoa mai e United le tele o taimi i le vaiaso e lele ai i Saina, ae o lana fuafuaga e sili atu le fiasili nai lo le faʻatagaina e Saina i le taimi nei.

VAALELEI TUKISH

Ole fu'a a le atunu'u a Turkish o le a toe fa'aauau malaga i totonu o le atunu'u ia Iuni ma toe fa'afou fa'asolosolo va'alele fa'avaomalo.E tusa ai ma le fuafuaga mo le tolu masina, amata ia Iuni, o le a lele le Turkish Airlines i 22 nofoaga i atunuu e 19, e aofia ai:

Kanata, Kazakhstan, Afghanistan, Iapani, Saina, Korea i Saute, Sigapoa, Tenimaka, Suetena, Siamani, Nouei, Austria, Netherlands, Peleseuma, Belarus, Isaraelu, Kuwait, Georgia ma Lepanona.

QATAR AIRWAYS

Qatar Airways sa avea ma se tasi o kamupani vaalele sili ona malosi i le tautua pasese i le taimi atoa o le COVID-19 faʻafitauli, faʻatatau i soʻo se manaʻoga o loʻo tumau pea ina ua tapunia atoa le tele o kamupani vaʻalele i le itulagi.

Ae, o lo'o fa'agaoioia na'o se pasene la'ititi o lona fa'atulagaga masani.I le masina atoa o Me, ua fuafua le kamupani vaalele e toe amata le tautua i le tele o taulaga e aofia ai Amman, Delhi, Johannesburg, Moscow ma Nairobi.

O loʻo faʻaauau pea ona tautua i isi taulaga e aofia ai Chicago, Dallas, Hong Kong, Sigapoa ma isi.

EA KOREA

O le a toe tatalaina e le kamupani fu'a a Korea i Saute le Korea Air 19 auala faavaomalo mai le amataga o Iuni, na faalauiloa ai e le kamupani i le Aso Tofi.

I se faʻamatalaga, na taʻua ai e le Korean Air o le faʻaiʻuga na faia aʻo faʻatupulaia le manaʻoga ina ua faʻamalieina faʻatapulaʻaina coronavirus e le tele o atunuʻu.

O auala e aofia ai Uosigitone, DC, Seattle, Vancouver, Toronto, Frankfurt, Singapore, Beijing ma Kuala Lumpur.

KLM

O loʻo lele le KLM i se faʻatulagaga faʻaitiitia, ae o loʻo i ai pea ni pasese pasese, e aofia ai Los Angeles, Chicago O'Hare, Atlanta, Niu Ioka JFK, Mexico City, Toronto, Curacao, Sao Paulo, Singapore, Tokyo Narita, Osaka Kansai, Seoul Incheon, Hong Kong.

Ole tele ole va'alele e ese mai le ta'i ta'i vaiaso ile aso.

CATHAY PASIFIK

O le Cathay Pacific ma lana vaega fa'aitulagi o Cathay Dragon o lo'o fa'amoemoe e fa'ateleina le malosi o le lele mai le 3 pasene i le 5 pasene i le va o Iuni 21 ma Iuni 30.

O le fu'a lea a Hong Kong na fai mai o le a faagaioia vaalele e lima i le vaiaso i Lonetona (Heathrow), Los Angeles, Vancouver, Sini;tolu malaga i le vaiaso i Amsterdam, Frankfurt, San Francisco, Melepone, Mumbai ma Delhi;ma malaga i aso uma i Tokyo (Narita), Osaka, Seoul, Taipei, Manila, Bangkok, Jakarta, Ho Chi Minh City ma Sigapoa.

O malaga i aso uma i Beijing ma Shanghai (Pudong) o le a faʻatautaia e le "Cathay Pacific poʻo Cathay Dragon".Cathay Dragon o le a faʻatautaia foi se faigamalaga i aso uma i Kuala Lumpur.

PERTANIA AIRWAYS

E tusa ai ma Routes Online, o loʻo fuafua e le British Airways ia gaioiga umi ia Iuni, e aofia ai Lonetona Heathrow i Boston, Chicago, Delhi, Hong Kong, Mumbai, Singapore, ma Tokyo.

O loʻo lisiina e le BA i le taimi nei Lonetona Heathrow - Beijing Daxing (mai 14JUN20) ma Lonetona Heathrow - Shanghai Pu Dong faʻatulagaina mo Iuni 2020, peitaʻi naʻo le vasega tusi resitala e tatala mo le faʻaagaga: A / C / E / B. .

AIR SERBIA

Na taʻua e le Peresetene Serbia, Aleksandar Vučić, o loʻo mafaufau le kamupani vaʻalele a le atunuʻu e faʻafeiloaʻi le faʻatulagaina o vaalele faʻapisinisi i Saina i le vaitau a sau.

I faʻamatalaga ina ua maeʻa se fonotaga ma le Amapasa Saina i Serbia, na saunoa ai Mr Vučić, "Na matou faia ni talanoaga sili ona lelei ma taua ... e lauiloa tele Serbia i Saina ona o ana fegalegaleaiga faauo ma o loʻo matou mafaufau mo le Air Serbia e faʻalauiloa vaalele i le atunuʻu i totonu. le vaitau o lumana’i, faatasi ai ma le fesoasoani mai Saina.O loo matou talanoa”.

Mo nisi fa'asologa o va'alele i le va o Saina i le masina o Me, fa'amolemole siaki le matou tusiga muamua: Fa'alautele Visa ua lata ona fa'agata?Siaki le Fofo!


Taimi meli: Me-13-2020
WhatsApp Online Chat!