We welcome potential buyers to contact us.
TIANJIN GOLDENSUN I&E CO.,LTD

A maeʻa le tolu masina o faʻaauau le paʻu, e ono toe faʻaleleia le tau o ipu mafolafola Turkish

Talu mai le amataga o le feeseeseaiga a Rusia-Ukrainian, o le tau o oloa mafolafola Turkish ua aʻe, ma oʻo atu i le tumutumu i le amataga o Aperila, ona faʻaauau ai lea ona faʻaitiitia.O le tau auina atu i fafo ovili vevelapa'u mai le $1,300/ton FOB ia Aperila 7 i le $700/ton ia Iulai 7 FOB, i lalo ole 46%, i lona tulaga maualalo talu mai Tesema 2020.

Na toe fa'atupula'ia tau o oloa fa'aulufale mai a Turki ina ua mae'a le tolu masina soso'o o fa'aitiitiga a'o fa'aleleia atili le mana'oga mo u'amea mae'a.I le aso 7 o Iulai, na siitia ai le tau o fefaʻatauaiga a Turkey i le $410/ton CFR, i luga le $50/ton vaiaso i lea vaiaso.

O gaioiga maketi o le a faʻagesegese ona o le aso malolo o le Eid al-Adha i Turkey mai ia Iulai 9 ia Iulai 17. Na taʻu atu e punaoa ia Mysteel e ui lava e faʻatapulaʻaina le manaʻoga maketi ma e le mafai ona tuʻuina atu le lagolago malosi, ona o le maualuga o le malosi ma le tau o meafaitino, Turkish flat panel producers o lo'o taumafai e mulimuli i le si'itaga, ma e ono toe fa'aola le tau o le laulau pe a uma le tausamiga.


Taimi meli: Iul-08-2022
WhatsApp Online Chat!