We welcome potential buyers to contact us.
TIANJIN GOLDENSUN I&E CO.,LTD

Le tele o mea e a'afia ai le tau toe pa'u a Turkey nai lo le pa'u

Fai mai Mysteel, o le maketi Turkish o loʻo aʻafia nei i le tele o mea, ma o le manaʻoga mo oloa maeʻa i totonu o le atunuʻu ma maketi faʻatau atu e le o lelei.

I tupe, o le lira vaivai na faʻateleina le tau o uʻamea i le lotoifale.USD / Lira o loʻo fefaʻatauaʻi nei i le 13.4100, faʻatusatusa i le 11.1279 i le aso 31 o Tesema ma le 9.5507 i le aso 31 o Oketopa. O le pa'ū malosi talu ai nei i le lira ua mafua ai le siʻitia o le tau o oloa umi ua maeʻa i le maketi i totonu o le atunuʻu, e pei ona totogi e fale gaosi oloa a Turki. mo oloa fa'aulufale mai i tala Amerika a'o le'i fa'atau atu oloa uumi i le maketi i totonu o le atunu'u i tupe a le atunu'u.

Aʻafia i le ogaoga o le tau malulu, o le manaʻoga maketi mo le rebar e toetoe lava a leai, ma o le kiona sili ona tele i tausaga talu ai na afaina ai le manaʻoga mo le uamea i le fale faufale i le tele o vaega o Turkey.Ae ui i lea, o loʻo taumafai le faleoloa a Turkish e faʻamautu tau o le rebar i le $ 700-710 / t EXW i aso talu ai ina ua maeʻa a latou tau faʻaoga, aemaise lava tau o le malosi, faʻateleina i le siʻitia lata mai.

E le gata i lea, o loʻo feagai foi le maketi ma se faʻalavelave o le le lava o le sapalai o le malosi.I le aso 19 o Ianuari, na talosagaina ai e le kamupani malosi a le setete o Botas tagata faʻatau tele e faʻaitiitia le faʻaaogaina i le 40 pasene ona o le faʻaulufaleina mai o le kesi Iran na taofia mo le 10 aso.E tusa ai ma lipoti muamua, na taʻua foi e le kamupani eletise eletise Turki TEIAS i le faaiuga o Ianuari 21 o le a vavae ese le eletise sei vagana ai tagata nofomau ma ofisa e faapaleni le sapalai ma le manaoga.

E tusa ai ma faʻamatalaga o maketi, o loʻo taofiofia e fale gaosi oloa a Turki le siʻitia o tau i le lotolotoi o le le lava o le kesi ma le malosi o tau o mea, lea e le o maua i le taimi nei ni faʻatauga taugofie e faʻataga ai le tau maualalo.Fai mai se faioloa Take e faapea o le tele o fale gaosi oloa e tausisi i le auina atu i fafo o le pa i le US$710/t fob, ma faaopoopo atu e tusa ma le US$700/t, e itiiti ifo i le 10,000 tone e mafai, ae e le o se mea lelei mo fefaʻatauaʻiga mill.

E tusa ai ma le iloiloga a Mysteel, o le tau o oloa auina atu i fafo o le Turkish rebar e US$700/ton FOB i le aso 25 o Ianuari, o se siitaga e US$5/ton i le tausaga talu ai;o le mea na aumai mai fafo HMS 1/2 (80:20) sa US$468/ton CFR.


Taimi meli: Ian-26-2022
WhatsApp Online Chat!