We welcome potential buyers to contact us.
TIANJIN GOLDENSUN I&E CO.,LTD

Severstal Steel's fa'atinoga mata'ina i le 2021

Talu ai nei, na faia ai e Severstal Steel se fonotaga a le aufaasālalau i luga o le initaneti e aotele ma faʻamatalaina lana faʻatinoga autu i le 2021.
I le 2021, o le aofaʻi o faʻatonuga faʻatau atu na sainia e le Severstal IZORA paipa paipa na faʻateleina i le 11% i lea tausaga ma lea tausaga.O paipa u'amea u'amea lapopoa o lo'o avea pea ma oloa autu e auina atu i fafo.O le tele o oloa auina atu i fafo o lenei oloa i le 2021 o le a sili atu nai lo le faaluaina o le 2020.
I le 2021, ua matua faʻalauteleina le faʻatauga a le Severstal Steel, faʻalauteleina i Pasila, Peru, Kanata ma isi nofoaga, ma o loʻo faʻaauau pea ona faʻatumauina ana maketi maketi i Europa, Sasaʻe Tutotonu, Aferika i Matu, Amerika i Saute ma Amerika i Matu.
E le gata i lea, na taʻua e Severstal i le 2022, o le a faʻaauau pea ona suʻesuʻeina avanoa tau atinaʻe i le tulaga o felauaiga o le hydrogen.O loʻo lipotia mai o loʻo galulue faʻatasi le kamupani ma le DNV GL, lea o loʻo galulue i le mamanu o paipa felauaiga o le hydrogen, ma o loʻo fuafua e faʻataʻitaʻiina le fofo sili ona lelei o le felauaiga o le hydrogen i le 2022.


Taimi meli: Tes-29-2021
WhatsApp Online Chat!