We welcome potential buyers to contact us.
TIANJIN GOLDENSUN I&E CO.,LTD

O le "National Day Parade" na ulufale i le countdown, ma o pisinisi gaosiga i matu o le Vaitafe Samasama o le a tapunia mo le masina e tasi?

Ina ia faʻamautinoa le lagi lanumoana ma ao paʻepaʻe o le National Day military parade i le aso 1 o Oketopa, e faʻamoemoe e tapunia uma pisinisi gaosiga i matu o le Vaitafe Samasama mai Setema 1st.

O le a o'o atu ea le lautele o le solo lanumoana i lenei tausaga i le itu i matu o le Vaitafe Samasama?I le taimi nei, e lei tuuina mai e le Matagaluega o le Siosiomaga ni pepa aloaia.Ae ui i lea, e mafai ona tatou faasino atu i le solo a le militeri i le faamamaluina o le 70th anniversary o le manumalo o le Taua a tagata Saina o le tetee atu i osofaiga a Iapani ma le Taua a le Lalolagi Anti-Fascist i Beijing i le aso 3 o Setema, 2015. Beijing ma tuaoi e ono itumalo ma tutoatasi. itulagi sa auai i le faamamaina o le ea o le laumua.Taofi o galuega.

O le mea lea, e foliga mai o le a le toe faʻaauau le puipuiga o le siosiomaga o le National Day.O lona uiga, o paipa uʻamea uma, uʻamea uʻamea, ipu uʻamea, fao, uaea ma kamupani gaosi oloa o le a tapunia mo sina taimi.O le a faʻatuai le aso tuʻuina atu, o lea afai e iai sau tagata faʻatau ia Setema ma Oketopa, faʻamolemole faʻafesoʻotaʻi i matou i le taimi e faʻamaeʻa ai le tuʻuina atu aʻo leʻi taofia le gaosiga.

165946811682807


Taimi meli: Aukuso-12-2019
WhatsApp Online Chat!