We welcome potential buyers to contact us.
TIANJIN GOLDENSUN I&E CO.,LTD

Добрите перформанси на галванизираните клинци за покриви се широко користени

Изградбата нагалванизирани клинци за покривие фиксиран, а има многу намени во азбестните плочки.Употребата на клинци за покриви игра важна улога во домашната и градежната индустрија.

покривни клинци
Кога користите пластични производи и азбестни плочки, ќе се изберат галванизирани клинци за покриви за прицврстување.Поцинкуваните клинци за покриви ги имаат следниве предности:
1. Еднократна фиксација,галванизирани клинци за покривиможе истовремено да ги поправа пластичните производи и клинците за покриви, избегнувајќи ја загубата предизвикана од нестабилна фиксација, постојано извлекување и заковање;
2. Изработен од јаглероден челик, површината е поцинкувана, отпорна на корозија и може да го продолжи времето на услуга;
3. Ефективни, клинците за покриви кои моментално се на пазарот се вид на клинци специјално кои се користат за фиксирање на азбестни плочки, а понудата на пазарот е изобилна.Затоа, галванизираните клинци за покриви се најдобриот избор за фиксирање на пластични производи и производи од азбест.
Поцинкуваните клинци за покриви ги имаат предностите на клинците за покриви.Се разбира, поважно е отпорноста на корозија, која исто така може да се прилагоди на релативно суровите средини.


Време на објавување: Октомври-28-2022 година
WhatsApp онлајн разговор!