We welcome potential buyers to contact us.
TIANJIN GOLDENSUN I&E CO.,LTD

O le kamupani gaosi u'amea sili ona tele i Initia e tipiina tau o 'oa mo le 3 masina sosoo

O le afaina i le paʻu o tau o le uʻamea faavaomalo, o le kamupani sili ona tele a le setete o Initia o loʻo gaosia uʻamea uʻamea, National Minerals Corporation of India (NMDC), na faʻaititia ai ana tau o uʻamea mo le tolu masina sosoo.
Ua lipotia mai ua tuu i lalo e le NMDC lona tau o le uamea i totonu o le atunuu i le 1,000 rupee/toni (tusa o le US$13.70/ton).Faatasi ai ma i latou, na faʻaititia e le kamupani le tau o le uʻamea uʻamea ma le 65.5% iron i le Rs 6,150 / ton, ma le tau o le uʻamea lelei ma le 64% o le uʻamea i le Rs 5160 / ton, ae o le tau o loʻo i ai nei e maualuga atu nai lo le 2020. O le siitaga e 89% ma le 74% i le faasologa.
Na taʻua e se tagata suʻesuʻe i Mumbai: "I le vaʻai atu i le paʻu tele o tau o le uʻamea i luga o le Dalian Iron Ore Futures Exchange i Saina, o lenei pa'ū tau e ogatusa ma faʻamoemoega maketi."
Ua lipotia mai o Aukuso, na siitia ai le gaosiga o uʻamea a le NMDC i le 88.9% i lea tausaga ma lea tausaga i le 3.06 miliona tone;fa'asili fa'atauga e 62.6% i lea tausaga ma lea tausaga i le 2.91 miliona tone.


Taimi meli: Sep-28-2021
WhatsApp Online Chat!