Ne mirëpresim blerësit potencial të na kontaktoni.
Tianjin Goldensun I & E CO., LTD

shërbimet tona

BASHKËPUNIMI

Çdo produkt është bërë me kujdes, ajo do të bëjë që ju të kënaqur. Produktet tona në procesin e prodhimit kanë marrë monitoruar rreptësisht, sepse ajo është vetëm për të ju ofrojnë cilësi më të mirë, ne do të ndjehen të sigurt. kostot e larta të prodhimit, por çmime të ulëta për bashkëpunimin tonë afatgjatë.

bazë të madhe të konsumatorëve në botë

15 vjet përvojë që nga viti 2005, 12 vjet përvojë profesionale e eksportit që nga viti 2007. Kanë marrë pjesë në 48 ekspozita familje dhe jashtë vendit bashkëpunuar me shumë të konsumatorëve mirësi prodhuese. Dhe eksport në më shumë se 60 vende, Azia Juglindore, Lindja e Mesme, rajonin e Jugut, Amerikën Qendrore dhe Jugore rajon etj

Koha e dërgimit

Ne mbajmë të aksioneve dhe të prodhimeve të reja të gjithë vitit, kështu që sa herë që ju bëni një urdhër ne do të sigurojë kohën e dorëzimit. Ndërkohë, do të mbajë cilësinë më të lartë nuk ka rëndësi në prodhimin apo aksione.


WhatsApp Online Chat!