Urang ngabagéakeun pembeli poténsi ngahubungan kami.
Tianjin GOLDENSUN I & E CO., LTD

jasa kami

GAWÉ BABARENGAN

Unggal produk anu taliti dijieun, eta bakal ngajadikeun anjeun wareg. produk urang dina proses produksi geus meunang mastikeun diawaskeun, sabab éta téh ukur nyadiakeun Anjeun kualitas pangalusna, urang bakal ngarasa percaya diri. waragad produksi tinggi tapi harga low keur gawé babarengan jangka panjang urang.

basa customer ageung di dunya

15 taun pangalaman saprak 2005, 12 taun pangalaman ékspor profésional saprak 2007. dihadiran 48 paméran domestic jeung mancanagara cooperated kalawan loba customer bageur nawaran reureuh di manufaktur. Sarta exporting ka leuwih ti 60 nagara, Asia Tenggara, Wétan Tengah, Wewengkon Afrika, Amérika Tengah jeung Kidul wilayah jeung sajabana

Waktos pangiriman

Urang jaga stock na Productions URANG SUNDA SAKUMNA taun, ku kituna iraha wae nu nyieun hiji urutan urang assure waktu pangiriman. Samentara, bakal tetep kualitas pangluhurna euweuh urusan dina produksi atawa saham.


WhatsApp Online Chat!