We welcome panuku potensial kanggo hubungi kita.
TIANJIN GOLDENSUN I & E CO., LTD

kita layanan

kerjasama

Saben produk wis kasebut kanthi teliti, digawe, iku bakal nggawe sampeyan wareg. produk kita ing proses produksi wis tak strictly teliti, amarga iku mung kanggo nyedhiyani sampeyan kualitas paling apik, kita bakal ketaman mesthi. biaya produksi dhuwur nanging kurang prices kanggo kerjasama long-term kita.

basa customer gedhe ing donya

15 taun pengalaman wiwit 2005, 12 taun pengalaman kaca profesional wiwit 2007. dirawuhi 48 pameran domestik lan luar negeri cooperated karo akeh customer kindly Manufaktur. Lan ngekspor kanggo luwih saka 60 negara, Asia Kidul-Wétan, Timur Tengah, Wilayah Afrika, Amerika tengah lan Selatan wilayah etc.

delivery Wektu

Kita tetep Simpenan lan Produksi anyar kabeh taun, supaya saben nggawe lan supaya kita bakal njamin wektu pangiriman. Sawetoro wektu, bakal tetep kualitas dhuwur ana prakara ing produksi utawa saham.


Tampilan Online Chat!