Ние го поздравуваме потенцијалните купувачи да контактирате со нас.
TIANJIN Goldensun I & E CO., LTD

нашите услуги

СОРАБОТКА

Секој производ е внимателно да се направи, тоа ќе се направи сте задоволни. Нашите производи во процесот на производство имаат строго надгледувани, бидејќи тоа е само за да ви обезбеди најдобар квалитет, ќе се чувствуваат сигурни. Високите трошоци за производство, но ниски цени за нашата долгорочна соработка.

Голем клиент база во светот

15 години производство искуство од 2005 година, 12 години професионално искуство извоз од 2007 година Присуствуваа 48 изложби домашни и од странство соработувано со многу љубезно клиентите. И со извоз во повеќе од 60 земји, Југоисточна Азија, Блискиот Исток, регион Африка, Централна и Јужна Америка, регион итн

Време на испорака

Секогаш ги одржуваме на акции и нови производи во текот на годината, па секогаш кога ќе се направи ред ние ќе се обезбеди испорака време. Во меѓувреме, ќе го задржи на највисок квалитет без разлика во производство или акции.


WhatsApp Онлајн Chat!