We welcome potential buyers to contact us.
TIANJIN GOLDENSUN I&E CO.,LTD

TUPE FAIGA I AFRIKA

Aferika o se "konetineta faʻafanua", o se "konetineta o tagata" ma se "konetineta punaʻoa" faʻatasi ai ma se maketi faʻafaigaluegaina lautele ma le tele o tupe teufaafaigaluega.Talu mai le 1990s, o tulaga faʻapolokiki i le tele o atunuʻu Aferika ua faʻamautuina, ua amata ona tuputupu aʻe le tamaoaiga, ua faʻaleleia le siosiomaga o tupe teufaafaigaluega, ma ua amata ona toe tuʻuina atu tupe faʻavaomalo.Ae ui i lea, o le eseesega i le tulaga o le atinaʻeina o le tamaoaiga, tulaga o atinaʻe, le faitau aofaʻi o tagata, tupe maua a le atunuʻu, ma le maualuga o le taumafa i atunuu o Aferika e matua manino lava, e mafua ai le tele o eseesega i siosiomaga faʻafaigaluega i totonu o atunuu.
Yin Haiwei, a Ph.D.tamaiti aʻoga i le Iunivesite o Nanjing, faʻaaogaina faʻamatalaga faʻasalalau e faʻalapotopotoga faʻavaomalo talafeagai e faʻatautaia se iloiloga faʻatusatusaina o le siosiomaga o tupe teufaafaigaluega a atunuu Aferika e ala i se faiga faʻaalia manino ma se auala e sili atu le faʻaogaina o faʻamatalaga.
O faʻaiʻuga ua faʻaalia ai o le siosiomaga o tupe teufaafaigaluega a 55 atunuu ma itulagi i Aferika e matua ese lava.Aferika i Saute (3.151) faʻatasi ai ma le maualuga o le siʻosiʻomaga o tupe teufaafaigaluega e 7.84 taimi o le togi maualalo o Western Sahara (0.402);e le maualuga le siosiomaga o tupe teufaafaigaluega, togi Na'o Aferika i Saute, Mauritius ma Libya e sili atu nai lo le tolu, ma na'o le lua i le tolu o Aikupito, Seychelles, Tunisia, Botswana, Gabon ma Algeria.Faatasi ai ma i latou, Nigeria, Morocco, Zimbabwe, ma isi. Mo atunuu taitasi ma itulagi, o isi atunuu e 25 ma itulagi e itiiti ifo ma le tasi.
O le siosiomaga o tupe teufaafaigaluega e sili ona lelei, e aofia ai Aferika i Saute, Mauritius, Libya, Tunisia, Aikupito, Botswana ma isi atunuu e iva.O atunuu ia o loo i le ogatotonu ma le pito i luga o atunuu tau atiae o le lalolagi, ma o loo taulamua i atunuu Aferika.O atinaʻe ma saienisi ma aʻoaʻoga o loʻo iai foi i Aferika.O le pito i luma o le atunuu.
E lelei le siosiomaga o tupe teufaafaigaluega, e aofia ai 21 atunuu ma itulagi e pei o Morocco, Nigeria, Zimbabwe, Cameroon ma Zambia.O nei atunuu o loʻo i le ogatotonu ma le pito i lalo o atunuʻu atinaʻe i le lalolagi, aʻo latou i le ogatotonu ma le pito i luga o atunuʻu Aferika, ma o atinaʻe ma tulaga faʻasaienisi ma aʻoaʻoga o loʻo i ai i latou uma i le pito i luga o Aferika. atunuu, ma le tele o atunuu e mauoa i atunuu Aferika.
O itulagi e le lelei le siosiomaga o tupe teu faʻafaigaluega e aofia ai le 12 atunuu ma itulagi e pei o Uganda, Madagascar, Gambia ma Guinea, o le tele o ia mea e aofia ai i atunuʻu sili ona atinaʻe o le lalolagi, o loʻo i lalo ifo o atunuʻu Aferika, ma e leaga atinaʻe ma saienisi ma aʻoaʻoga.

I le vaʻavaʻai atu i le tele o le tuputupu aʻe o le manaʻoga uamea i Aferika i le lumanaʻi, ma o le gaosiga o le gaosiga o le uʻamea i le lotoifale e matua le lava, o loʻo i ai se avanoa tele tau fefaʻatauaʻiga mo le faʻatauina atu o uamea i Aferika i se taimi puupuu ma le feololo.Ae ui i lea, i se taimi umi, o se filifiliga lelei e teu faʻafaigaluega i uʻamea uʻamea i Aferika.

O lea o loʻo matou fuafua e fai se falegaosimea i Aferika Maketi e fai paipa uʻamea, laupepa uʻamea, ipu uʻamea., ma isi.


Taimi meli: Nov-04-2019
WhatsApp Online Chat!